Hoppa till sidans innehåll

Sverigeläger 1 i Björnrike v47, 22-24 november


Nu börjar det bli dags att anmäla sig till Sverigeläger-1. Det kommer att genomföras i Björnrike, helgen 22-24 november och är aktuellt för alla aktiva födda 2007 och tidigare (dvs U14 och äldre).


Vi planerar att åka upp fredagen den 22/11 runt 16 tiden från Sandviken. Vi kommer att träna i Björnrike under lör- och söndagen. På söndag eftermiddag beger vi oss tillbaka hem igen. Detta är ett läger där vi gärna ser att så många som möjligt av våra åkare födda 2007 och tidigare deltager. Det är bra att alla kommer på skidor och får en bra start med grundteknikträningen som är svårt att ta igen hemma i Kungsberget under säsongen. Det blir både SL & GS träning.

 
Vi kommer att bo i Björnrike i Nallehusen.
Del i lägenhet 2 nätter kostar ca 400 kronor per person och 2-dagars liftkort kostar 570 kronor. Exakt pris för boende kommuniceras ut efter att vi fått in alla anmälningar. Notera att klubben inte betalar mat- och transportkostnaden.

För aktiva åkare subventionerar klubben boende och liftkort. 

För anmälan gäller:

Sista anmälan söndag 3 november. För att lättare hålla ordning har vi en ny mailaddress för läger: ”anmalan_kungsbergetsalpina” This is a mailto link

Föräldrar får gärna åka med, men det är inget krav. Vi kommer se till att alla aktiva får en plats i en bil. I anmälan vill vi att ni anger vilka som samåker och om det finns plats över i bilen.

I ämnesraden skriver du läger och grupp, t ex ”Sverigeläger 1 U14”. Sedan anger du Namn på deltagare, Antal liftkort, Bil ja/nej och ev. antal lediga bilplatser. Om ingen förälder följer med så ange vem som ansvarar för barnet och vem han/hon åker med.

Välkomna!!

Mvh / KALP tränarna

Uppdaterad: 18 OKT 2019 12:32 Skribent: Magnus Andersson
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på facebook & Instagram


 Vi stöder Kungsbergets Alpina!


Logga_Kungsberget


Logga HB Förvaltning


 EloKraft_ svguvi


   

Postadress:
Kungsbergets AK - Skidor
Pernilla Lindberg, Byvägen 5
81631 Ockelbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info