Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Sverigeläger-1  Björnrike 26-29/11


Nu börjar det bli dags att anmäla sig till Sverigeläger-1. Det kommer att genomföras i Björnrike, helgen 26-29 november och är aktuellt för alla aktiva födda 2011 och tidigare (dvs U12 och äldre).

Vi planerar att åka upp fredag den 26/11 runt 16 tiden från Sandviken. Vi kommer att träna i Björnrike under lör, sön och måndag. På måndag eftermiddag beger vi oss tillbaka hem igen. Detta är ett läger där vi gärna ser att så många som möjligt av våra åkare födda 2011 och tidigare deltager. Det är bra att alla kommer på skidor och får en bra start med grundteknikträningen som är svårt att ta igen hemma i Kungsberget under säsongen. Det blir både SL & GS träning.

 
Vi kommer att bo i Björnrike i Nallehusen.
Del i lägenhet 3 nätter kostar ca 480 kronor per person och 3-dagars liftkort kostar 1300 kronor för vuxna och 850 kr för ungdom. Exakt pris för boende kommuniceras ut efter att vi fått in alla anmälningar. Notera att klubben inte betalar mat- och transportkostnaden.

 

För aktiva åkare U12-U16/JUN subventionerar klubben boende och liftkort (alt. SkiStar All).

 

För anmälan gäller:

Sista anmälan söndag 14 november. Anmälan görs på hemsidan med formuläret och länken nedanför.

https://www.kungsbergetsalpina.net/lagerinformation/anmalansverige1/

Anmäler man sig sent får man själv ordna boende och liftkort.

Föräldrar får gärna åka med, men det är inget krav. Vi kommer se till att alla aktiva får en plats i en bil. I anmälan ”övrig information” fältet vill vi att ni anger vilka som samåker och om det finns plats över i bilen, och om ingen förälder följer med så ange vem som ansvarar för barnet och vem han/hon åker med.

Välkomna!!

Mvh / KALP U14 tränarna

Uppdaterad: 13 SEP 2021 20:21 Skribent: Magnus Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kungsbergets AK - Skidor
Amandus Jabin, Idungatan 7
80267 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kungsbergetsalpina@h...

Se all info