Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan KALPs Familjeläger Björnrike 10-12/12


Nu är det återigen dags för årets höjdpunkt, KALPS familjeläger som i år arrangeras i vackra Björnrike! Som vanligt är aktiva, föräldrar och syskon välkomna att deltaga. Vi kommer att bo tillsammans i Lingonkullen och Nallehusen i 8 resp. 12-bäddslägenheter

En massa skidåkning och annat gemensamt skoj finns på schemat. Den gemensamma transporten utgår, varje sällskap får arrangera egen transport till och från Björnrike.

 

Nytt för i år är att alla klubbläger genomförs under 3 dagar för u12 och uppåt. För dessa åldersgrupper uppmuntras ankomst tors. kväll (9/12) med organiserad träning även under fredagen. Deltagare med familjer från de yngre åldersgrupperna välkomnas också att komma på torsdagskvällen för att få en extra skiddag. Här är det upp till tränarna i resp. grupp att arrangera träning på fredagen om möjligt, annars är det friåkning som gäller!  (hör med tränare i din grupp). Detaljerad information med schema samt lägenhetsindelning kommer närmare lägret!

Liftkort (för de som inte har Skistar All eller annat eget kort) kommer att subventioneras för aktiva åkare och tränare.

Kostnad för deltagande

2 dagar (ankomst fre kväll 10/12)

Boende: 500 kr/deltagare (2 nätter)

Liftkort föräldrar och syskon:

>17 år                612kr (2 dagar)

7-17 år               490kr (2 dagar)

3 dagar (ankomst tors kväll 9/12)

Boende: 750 kr/deltagare (3 nätter)

Liftkort föräldrar och syskon:

>17 år                897 kr (3 dagar)

7-17 år               719 kr (3 dagar)

 

Anmälan

Bindande anmälan sker senast 29 okt  på hemsidan https://www.kungsbergetsalpina.net/lagerinformation/anmalanfamiljelager/ Då det är högt tryck på bokningar i år och Skistar behöver information snarast ang. bokade lägenheter så kommer en senare anmälan att vara mycket svår att hantera. Så vi ber om ursäkt för det väldigt korta varslet och hoppas på er anmälan. Vi vill samtidigt påminna om att medlems- och träningsavgift ska vara betalat innan lägret (separat info kommer).

 

 

Följande information behövs i din anmälan:

  1. Namn på samtliga deltagare samt markera vilka i sällskapet som är aktiva (A), syskon (S) samt förälder (F) eller tränare (T). Ange träningsgrupp för aktiva och tränare.
  2. Ange om Boende önskas
  3. Ange vilka som behöver liftkort och vilken typ (ungdom resp. vuxen).
  4. I Övrig information anges,

-Önskad ankomst tors kväll 9/12 (3 dagar läger) eller fre kväll 10/12 (2 dagar läger).

-Behov av skjuts och ev. ledig plats i bil som ev. kan upplåtas åt aktiv som saknar skjuts.

-Allergier eller annat som är bra att veta.

Angående delat boende

Att bo tillsammans i lägenheter är enda möjligheten att kunna anordna läger till rimliga kostnader. Lägenheterna i Lingonkullen och Nallehusen erbjuder gott om plats och har en sovrumsindelning med max 2 sängplatser per rum. De gemensamma utrymmena är generösa och det finns gott om badrum/toaletter i varje lägenhet. Vi tror därför att det är fullt möjligt att bo tillsammans och samtidigt respektera de rekommendationer som gäller för att minska risken av smittsamma sjukdomar.

VÄLKOMNA!

Uppdaterad: 22 OKT 2021 11:37 Skribent: Magnus Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kungsbergets AK - Skidor
Amandus Jabin, Idungatan 7
80267 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kungsbergetsalpina@h...

Se all info