Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Fartläger 21-23/1


Då börjar det närma sig årets höjdpunkt: säsongens fartläger i Björnrike! Lägret är fredag till söndag 21-23/1 med ankomst på torsdagen 20/1.

Lägret riktar sig till åkare i U12-U16/Jun och precis som förra året så kommer vi att köra tillsammans med GASK i Björnrike. Upplägget liknar också tidigare år då vi har hela Storslalombacken och del av angränsande Snobben helt för oss själva alla tre dagarna. Storslalombacken är fantastisk för fartträning för det är enkelt att kliva av liften på olika nivåer och alla åkare kan känna sig trygga och succesivt utvecklas och bygga på svårighetsnivån under helgen. Förutom Super-G i bana kommer vi öva störtlopp, glid, hopp och terrängvågor. Tränare kommer att vara Jonas Lind med meriter som tränare för svenska herrlandslaget och som driver ASP som jobbar med träning för ungdomar. Mer information om upplägg kommer senare!

Klubben ordnar boende för de som önskar och subventionerar boende och liftkort för de aktiva. Transport ordnas på egen hand, behövs skjuts så fråga gärna inom gruppen eller säg till under anmälan. Hjälm med hårda öron och ryggskydd är som vanligt obligatoriskt, super-G skidor är bra att ha men det går också att köra på storslalomskidor. Klubben har några super-G skidor att testa.

Bindande anmälan senast fredag 19e november och anmälan görs i formuläret här. Behöver man göra en efteranmälan kan detta gå att lösa men boende får då ordnas på egen hand. 

Välkomna!!

Uppdaterad: 02 NOV 2021 20:19 Skribent: Andreas Rosberg
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på facebook & InstagramGör det på svenskaspel.se/grasroten eller
hos ditt ombud.

 Vi stöder Kungsbergets Alpina!


Logga_Kungsberget


Logga HB Förvaltning


 EloKraft_ svguvi


   


Postadress:
Kungsbergets AK - Skidor
Amandus Jabin, Idungatan 7
80267 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kungsbergetsalpina@h...

Se all info